ROWE
Worms, Njemačka
Motorno ulje Rowe dokazano je najbolje njemačko ulje. Kao najveći njemački proizvođač lubrikanata – počevši od motornog ulja za osobna i gospodarska vozila, zatim mjenjačkih ulja gdje je Rowe također specijalist i najveći partner proizvođača vozila u Njemačkoj, preko ulja za motorkotače, brodice, do antifriza, masti i aditiva za ulja, Rowe postavlja nove standarde u svijetu lubrikanata. Proizvodni pogon Rowe najsuvremeniji je proizvodni pogon u zapadnoj Europi, s preko 67 kilometara cjevovoda i 2700 kompjuterski kontroliranih ventila u postrojenju koji garantiraju maksimalnu čistoću i homogenost svakog sastojka ulja. Sestrinska tvrtka CIAK Auto ovlašteni je distributer tvrtke Rowe za Hrvatsku, čime garantiramo širinu asortimana i najbolje cijene.
www.rowe.hr

LOTOS
Gdańsk, Poljska
Lotos Oil dio je Lotos grupe, poljske korporacije koja se bavi proizvodnjom ulja za vozila, industrijskih ulja i masti, te baznih ulja. Proizvodnja ulja i maziva bazira se na vlastitim baznim uljima koja su dio produkata rafinerija u sastavnom dijelu Lotos Grupe. Misija Lotos Group je stvaranje inovativnih i održivih proizvoda najvećih standarda kvalitete, za ispunjavanje svih zahtjeva kupaca. U ponudi su ulja za sve vrste vozila i razne namjene, a posebno je zanimljiv velik izbor ulja za poljoprivredne i vrtne strojeve, gospodarska i teretna vozila, te industrijska ulja od kojih je potrebno izdvojiti hidraulička ulja.
www.lotos.pl

CASTROL
Berkshire, Velika Britanija
Tvrtka Castrol je vodeći svjetski proizvođač, distributer i dobavljač visokokvalitetnih mazivih ulja i maziva te pružatelj pripadajućih usluga raznim svjetskim klijentima iz automobilskog, industrijskog, pomorskog, zrakoplovnog sektora te sektora istraživanja nalazišta nafte i njezine proizvodnje. Središte tvrtke, koja izravno posluje u više od 46 država i zapošljava približno 7500 zaposlenika diljem svijeta, nalazi se u Ujedinjenom Kraljevstvu. Na približno 74 drugih tržišta Castrol je prisutan putem svojih distributera koji stavljaju njegove proizvode na tržište i prodaju ih na lokalnoj razini. Castrolova distribucijska mreža u koju je umreženo više od 2000 distributera i prodajnih predstavnika proteže se kroz 120 zemalja i obuhvaća 800 luka. Castrol nudi maziva za sve vrste kućne, komercijalne i industrijske primjene. CIAK, kao ovlašteni distributer za RH, u ponudi ima motorna ulja za osobna vozila, za teretna vozila i strojeve, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, ulja za dvotaktne, četverotaktne brodske i vanbrodske motore.
www.castrol.com

TOTAL
Courbevoie, Francuska
Zajedno sa svojim podružnicama i povezanim društvima, Total je četvrta najveća industrija nafte i plina javnog djelovanja. Total na svjetskoj razina zapošljava više od 98000 zaposlenika i prisutan je u 130 zemalja. Proizvodi Totala su napredna ulja i maziva, aditivi i posebna goriva razvijena u vrhunskim razvojnim centrima i u bliskoj suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima vozila i opreme. Total je razvio širok asortiman usluga i proizvoda s dosad najvećim razinama performansi, kako bi produljio vijek trajanja pojedinih komponenti Vašeg automobila i smanjio potrošnju goriva i zagađenje okoliša.
www.total.com

ELF
Courbevoie, Francuska
ELF proizvodi su specijalno formulirani za premašivanje zahtjeva današnjih specifikacija (API, ACEA, SAE…) za Renault i druge automobile i motore visokih performansi. Kao partner natjecanja kao što su Formula 1, Moto GP i Pariz-Dakar, ELF primjenjuje tehnologiju razvijenu za utrke u proizvodnji sintetičkih motornih ulja za svakodnevnu primjenu.
www.elf.com

SHELL
Haag, Nizozemska
Shell je članica globalne grupe energetskih i petrokemijskih kompanija orijentirana na ispunjenja čovjekove potrebe za energijom uz ekološki prihvatljiva konvencionalna goriva i alternativne izvore energije. Shell nudi ulja i maziva za poljoprivrednu mehanizaciju, ulja za mjenjače, diferencijale i druge sklopove, ulja i maziva za skutere i motorkotače, dvotaktne i četverotaktne brodske i vanbrodske motore, servisne proizvode, masti te industrijska ulja i maziva.
www.shell.com