CIAK GRUPA u brojkama


Promet u 2022.
> 0 mil. €

Artikli
> 0

Proizvođači
> 0

Broj zaposlenih
> 0

SAMO 1 CILJ
VAŠE ZADOVOLJSTVO.

AD International

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmjenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, savjeta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači auto dijelova.

Upravo je CIAK Auto Akademija implementacija uspjesnog Eure!Car koncepta u Hrvatskoj, s ciljem podizanja razine znanja kompletnog nezavisnog aftermarketa.

CIAK

Sestrinska tvrtka CIAK specijalist je za akumulatore i najveći proizvođač i distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe, te predstavljaju najbolji omjer kvalitete i cijene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u Hrvatskoj je CIAK Starter.
Sestrinska tvrtka CIAK Auto , s preko 20 godina iskustva i rasta na tržištu autodijelova u Hrvatskoj i regiji, s pravom je među najvećim distributerima autodijelova i opreme. U veleprodaji i maloprodaji nude najširi izbor originalnih i zamjenskih dijelova za automobile.

CIAK Truck

Tvrtka CIAK Truck nastala je 2014. godine preuzimanjem i spajanjem vodećih specijaliziranih tvrtki za distribuciju rezervnih dijelova za gospodarska vozila (Galanthus d.o.o., Automar d.o.o. i Dilabor d.o.o.) čijom sinergijom je nastala tvrtka koja ponudom, uslugom i logistikom može odgovoriti na sve potrebe tržišta dijelova za gospodarska vozila, a čija je najjača snaga objedinjeni kadar vodećih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u prodaji rezervnih dijelova za sva gospodarska vozila na europskom tržištu. CIAK Truck zastupa sve poznate svjetske proizvođače dijelova za teretna vozila OE kvalitete za sve tipove teretnih vozila i građevinskih strojeva.

Zbrinjavanje otpada

Ekološka osviještenost također je u samom srcu tvrtke i jedna od temeljnih djelatnosti od samog začetka tvrtke. CIAK Truck je jedini distributer dijelova za teretna vozila u Europi koji svojim partnerima može ponuditi zbrinjavanje svih vrsta opasnog otpada – otpadnih akumulatora i baterija, otpadnih motornih ulja, ambalaža onečišćenih opasnim tvarima, otpadnih filtera, guma, boja i lakova, itd.

Sveprisutnost na tržištu

S dva logističko-distributivna centra ukupne površine preko 6000 m2, lancem vlastitih poslovnica prisutnih u gradovima širom Hrvatske i dnevnom dostavom proizvoda spremni smo odgovoriti na sve zahtjeve tržišta. Mi smo regionalni lider, s planom ekspanzije na području cijele jugoistočne Europe – trenutno smo prisutni na tržištima BiH, Srbije i Slovenije.

Servis vozila

Servisna djelatnost CIAK Truck-a počiva na iskusnim mehaničarima i servisnim savjetnicima koji znaju otkloniti i najteže kvarove. Činjenica da smo direktni uvoznici svih dijelova omogućuje nam ponuditi Vam najbolje cijene servisa i dijelova – te najkraće vrijeme nabavu rezervnih dijelova, kako bi što prije bili natrag na cesti. Kontinuirana tehnička izobrazba našeg servisnog osoblja garancija je temeljite usluge koju pružamo.