GARRETT
Rolle, Švicarska
Od osobnih automobila pa do kamiona i radnih strojeva, turbopunjači razvijeni od strane proizvođača Garrett by Honeywell poboljšavaju performance u milijunima vozila širom svijeta.
https://www.garrettmotion.com/

BORGWARNER
Auburn Hills, SAD
Ne postoji mnogo izazova važnih poput stvaranja rješenja i proizvoda koji podržavaju čišći i energetski učinkovitiji svijet. Ovaj zadatak zahtijeva posvećenost konstantnom unapređenju transporta ljudi i stvari. U BorgWarner-u su ovaj način razmišljanja usvojili prije nekoliko desetljeća i otada razvijaju tehnologije koje će poboljšati učinkovitost, smanjiti emisije i poboljšati performanse u svim vrstama vozila. Danas je BorgWarner globalni lider u segmentu turbopunjača, sa 62 lokacije u 17 zemalja, više od 27000 zaposlenika i prometom koji je u 2016. godini premašio 9 milijardi dolara.
www.borgwarner.com

HOLSET
Columbus, SAD
Tvrtka Holset je osnovana davne 1952. godine u Huddersfieldu u Velikoj Britaniji, danas je među vodećim svjetskim proizvođačima turbopunjača. Danas je Holset poznatiji kao Cummins Turbo Technologies – dio Cummins korporacije. Holset brand sinonim je za izvrsnost u segmentu turbopunjača koja se oslanja na besprijekoran razvoj, proizvodnju i podršku korisnicima. Za pojedina vozila proizvođača Scania, Volvo i Iveco ne postoje turbine drugih proizvođača osim Holseta.
www.cumminsturbotechnologies.com