GATES
Denver, SAD
GATES Corporation je vodeći svjetski proizvođač pogonskog remenja s 40%-tnim tržišnim udjelom.  Od svojeg osnutka 1911. su lider u proizvodnji, razvoju i tehničkim inovacijama na području pogonskog remenja, u potpunosti posvećeni razvoju sigurnih i naprednih proizvoda i sistema. Središte tvrtke je u Denveru u SAD-u, a njihovih više od 14000 zaposlenika nalazi se u proizvodnim i razvojnim centrima na 106 lokacija u 30 zemalja. Razina kvalitete proizvoda i proizvodnog standarda garantirana je ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002.
www.gates.com

DAYCO
Torino, Italija
DAYCO je drugi svjetski proizvođač pogonskog remenja sa više od 20% udjela u tržištu. Prije više od 100 godina DAYCO si je postavio cilj predvidjeti i zadovoljiti potrebu kupaca za visoko tehnološkim, kvalitetnim proizvodima koje razvija uz usku suradnju s proizvođačima automobila. Danas su prisutni u prvoj ugradnji kod više od 30 proizvođača premium segmenta automobila. Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002.
www.dayco.com

SKF
Göteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvođač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine. Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje. Uspjeh SKF-a bazira se na znanju, ljudima i njihovoj privrženosti ciljevima kompanije. Fokus njihovog trenutnog tehnološkog razvoja je na smanjenju utjecaja proizvoda na okoliš, kako u proizvodnji tako i tijekom korištenja u vozilu.
www.skf.com

BOSCH
Stuttgart, Njemačka
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što su filteri i metlice brisača) pa sve do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.
www.bosch.com

FEBI BILSTEIN
Ennepetal, Njemačka
FEBI BILSTEIN je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih dijelova. Više od 160 godina FEBI održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. U proizvodnom programu imaju više od 30000 rezervnih dijelova dostupnih u više od 140 zemalja, a obzirom da se računa svaka sekunda, u njihovom logističkom centru u Ennepetalu u Njemačkoj u svakom trenutku ima više od 100 milijuna dijelova spremnih za isporuke u zemlji i inozemstvu.
www.febi.com

EMMERRE
Torino, Italija
Emmerre više od 30 godina proizvodi i distribuira zamjenske rezervne dijelove za teretna vozila i  prikolice koji se mogu primijeniti na sve velike proizvođače teretnih vozila. Tvrtka posluje u Italiji i inozemstvu te je specijalizirana za razne linije proizvoda: kočione sisteme, upravljanje i ovjes, rashladne sisteme i sisteme podizanja kabine. U segmentu kočionih sistema distribuiraju i svoju robnu marku TECHNOBRAKE s kojom pokrivaju više od 250 modela diskova, disk pločica, indikatora istrošenosti, kočionih čeljusti, glavčina, kočionih obloga i kitova za popravak kočnica. Emmerre je nakon dugog rada i ulaganja 2009. godine ishodio europsku homologaciju za disk pločice ECE R90 E3 (za cca. 80 modela pločica), dok je 2012. dobio i homologaciju ECE R90 E1 za najprodavanije modele pločica koje su sinonim kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti.
www.emmerre.eu

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com