LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije, kao i brand SACHS. Diljem svijeta, proizvođači približno 50 marki vozila koriste njihove sustave upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer pored visoke razine kvalitete i dugog vijeka trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je također i prvi izbor za aftermarket. Dijelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju sve europske i međunarodne standarde za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001).
www.zf.com

FEBI BILSTEIN
Ennepetal, Njemačka
FEBI BILSTEIN je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih dijelova. Više od 160 godina FEBI održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. U proizvodnom programu imaju više od 30000 rezervnih dijelova dostupnih u više od 140 zemalja, a obzirom da se računa svaka sekunda, u njihovom logističkom centru u Ennepetalu u Njemačkoj u svakom trenutku ima više od 100 milijuna dijelova spremnih za isporuke u zemlji i inozemstvu.
www.febi.com

TRW
Livonia, SAD
TRW je globalni lider u sustavima sigurnosti svih vrsta vozila. TRW proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate. Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta. Tvrtka TRW zapošljava oko 60.000 ljudi na oko 200 lokacija u 26 zemalja. Opskrbljuje 40 svjetskih proizvođača vozila u prvoj ugradnji (OE) za više od 250 modela vozila.
www.zf.com

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com

SABO
Bologna, Italija
SABO se ponosi svojom 25 godina dugom tradicijom proizvodnje amortizera za osobna, kombi, gospodarska vozila i autobuse. Kontinuiranim radom i razvojem razvili su tehnologiju koja omogućava amortizerima dugotrajnost i pouzdanost. Kvaliteta Sabo amortizera je certificirana prema UNI EN ISO 9001:2000 zahtjevima. Ovaj certifikat vrijedi za projektiranje i proizvodnju amortizera za industrijska vozila, autobuse i prikolice.
www.sabo.it

AIRTECH
Bursa, Turska
Airtech brand čini razliku koja se razvila kroz rješenja, orijentirana stajališta i inovativne tehnologije. Airtech je u suradnji s proizvođačima originalnih dijelova kroz svoju vrhunsku proizvodnju i kvalitetu sustava danas jedan od vodećih proizvođača zračnih jastuka. Trenutno imaju 57 patenata u sektoru zračnih jastuka. Vrhunska kvaliteta je certificirana prema TS 16949. ISO 9001, ISO 14001, Dekra kvalitete i EFQM certifikata kvalitete.
www.airtechairsprings.com

CEI
Bologna, Italija
Osnovana 1969., C.E.I. Costruzione Emiliana Ingranaggi S.p.A smještena je u Anzola dell’ Emilia u predgrađu Bologne, regiji Emilia Romagna koja je simbol strojarske tradicije ‘Made in Italy’. Nakon početka proizvodnje, baziranog isključivo na zupčanicima za mjenjače i diferencijale, CEI je proširio proizvodni program grupom dijelova vezanih za upravljanje, kočenje, ovjes i pogon.
www.cei.it