MI3
Zagreb, Hrvatska
Kao dugogodišnji partner lancima benzinskih postaja, trgovačkim centrima i trgovinama autodijelova, CIAK pažljivo prati potrebe tržišta i kroz MI3 marku konstantno proširuje i prilagođava asortiman proizvoda. MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade.
www.ciak.hr

BOSCH
Stuttgart, Njemačka
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što su filteri i metlice brisača) pa sve do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.
www.bosch.com

LAGO
Fontaniva, Italija
Osnovan 1992., LAGO Accessori izvozi 75% svoje proizvodnje u 40 država, uz konstantan pozitivan trend prihoda i broja tržišta na kojima je prisutan, konsolidirajući svoju poziciju internacionalne marke. Poslovna filozofija Lago Accessori počiva na 4 načela: inovacija, istraživanje i razvoj, ‘Made in Italy’ dizajn i internacionalizacija. Danas je LAGO jedan od vodećih europskih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za komercijalna vozila.
www.lagoaccessori.it