USPOREDBA BOSCH FILTARA S NISKOKVALITETNIM FILTRIMA

IvorCiak

PRIMJENA BOSCH FILTARA, S NJIMA MOŽETE BITI SIGURNI

Vozači gospodarskih vozila često provode svoje radne sate iza upravljača – uključujući i njihove stanke u vožnji, a čak i noću. U interesu njihovog zdravlja neizostavan je čisti zrak u kabini vozila. Bosch filtri s aktivnim ugljenom jamče maksimalno čisti zrak uz zaštitu od peludi, sitne prašine kao i od neugodnih mirisa i štetnih plinova. Time se povećava koncentracija vozača na cestama, kao i bolja vidljivost jer se smanjuje stvaranje naslaga na vjetrobranskom staklu kao i na ostalim staklima. Bosch filtri kabine vozila specifično su prilagođeni visokim zahtjevima koji se postavljaju na gospodarska vozila. Izuzetno su otporni na vibracije, posjeduju sposobnost zadržavanja prašine i odlikuju se dugim radnim vijekom trajanja.

To rezultira njihovim duljim vremenskim intervalima zamjene. Ovisno od tehničkih zahtjeva proizvođača vozila, Bosch preporuča njihovu zamjenu nakon svakih prijeđenih 200.000 do 300.000 km.

TREBA IZBJEGAVATI NISKOKVALITETNE FILTRE

Za profesionalne primjene od posebnog značenja je visoka kvaliteta. Bosch filtri kabine vozila pročišćavaju zrak uz pomoć nekoliko dobro usklađenih slojeva za filtriranje. Visokokvalitetna vlakna i velika površina filtriranja jamče visoku pouzdanost i stabilnost ovih filtara. Štetne plinove i neugodne mirise apsorbira visokokvalitetni aktivni ugljen. Oblikom i veličinom, besprijekorno prilagođenom pripadajućem području primjene, sprječava se da nefiltrirani zrak zaobiđe (bajpasira) ovaj filtar. Zbog toga se za profesionalne vozače isplati pouzdanje u Bosch kvalitetu ovih filtara.