Inovacija. Učinak. Sigurnost. Jučer. Danas. Sutra.

ivana.lasic

Kad se radi o savršenom rješenju za kočničke obloge, nijedan put ne vodi mimo Textara. Bez obzira radi li se o teretnom motornom vozilu, prikolici, gradskom ili putničkom autobusu – kod nas ćete naći rješenja za kočnice za 99 % svih europskih gospodarskih vozila. Kao svjetski vodeća marka za kočničke obloge gospodarskih vozila i vodeći dobavljač na tržištu za originalne obloge disk i bubanj kočnica za automobilsku industriju, kao i na tržištu rezervnih dijelova, pružamo Vam sigurnost koju može jamčiti samo original. Ne bez razloga 70 % svih gospodarskih vozila opremljenih oblogama za bubanj kočnice u Europi koči s Textarom.

Uz maksimalnu snagu inovacije: Prva smo marka na tržištu rezervnih dijelova koja nudi obloge za disk kočnice lake konstrukcije, koje nisu samo sigurne i udobne, već su i učinkovite i prihvatljivije za okoliš.

Očekujete puno? Očekujte više! Naime, proizvodni program koji zahvaljujući patentiranom postupku spajanja i proizvodnim procesima odobrenima za proizvodnju originalnih dijelova za automobilsku industriju nema konkurencije na međunarodnom tržištu rezervnih dijelova. Naše kočione obloge za gospodarska vozila pružaju savršen spoj dugovječnosti, malog trošenja diskova i bubnjeva te pouzdane sile kočenja. Više od 600 obloga disk i bubanj kočnica po mjeri dokaz su ove prvoklasne kvalitete.

Zajedno s proizvođačima vozila, osovina i kočnica razvijamo optimalna rješenja za svaki slučaj primjene. Naš know-how u vezi kočnica pretočen je u gospodarska vozila, prikolice, gradske i putničke autobuse. Tako smo, u suradnji s proizvođačima, razvili vodeće materijale na tržištu za bubanj kočnice T090 za BPW osovine te T0100 specijalno za SAF. U oba slučaja Textar je isključivi dobavljač originalnih dijelova za odgovarajuće primjene kod prikolica.

Ne čudi stoga da se na proizvodu namijenjenom tržištu rezervnih dijelova nalaze i logotip proizvođača osovina i Textarov logotip. Kod gradskih autobusa naš materijal T7400 za disk kočnice, sada je, kao i prije, prvi izbor kod originalnog tvorničkog opremanja vozila – i to ne samo zbog svoje dosad nedosegnute otpornosti na trošenje. Textarov program sadrži, naravno, i visokokvalitetne kočione diskove kao i indikatore istrošenosti i pribor.

S proširenjem programa novim kočionim oblogama lake konstrukcije za gospodarska vozila koje pokazuju put u budućnost k učinkovitim i ekološki prihvatljivim rješenjima za kočnice, Textar nudi puni asortiman za najveće zahtjeve.