Obavijest o prestanku rada za kupce građane (veleprodaja) u CIAK Truck poslovnicama!

ivana.lasic

Obavještavamo sve naše partnere, da smo u skladu preventivnih mjera sprječavanja mogućnosti širenja korona virusa privremeno zatvorili sve naše poslovnice za kupce građane, odnosno prodaju i isporuku robe u  maloprodaji.

Veleprodaja B2B i dalje nesmetano radi, isključivo narudžbama putem web kataloga, e-mailom i telefonski te našom dostavom robe na vašu adresu.

Naše dostave službe rade kontinuirano u punom obujmu i svi dostavljači su u potpunosti opremljeni za beskontaktno i higijensko dopremanje robe na lokaciju naručitelja –Veleprodajnog  B2B partnera.

S obzirom na iznenadne okolnosti u kojima smo se svi zajedno našli, molimo vas za maksimalno razumijevanje i solidarnost.

Sve informacije koje primate o korona virusu pratite isključivo putem službenih kanala Ministarstva zdravstva, Zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ili na stranici www.koronavirus.hr

Za sva dodatna pitanja molimo vas obratite se svom komercijalistu, na besplatni broj 0800 26 62 ili e-mail: info@ciak-truck.hr

 

Hvala na razumijevanju.