AE
Southfield, SAD
AE nudi najopsežniji izbor dijelova za motor od bilo kojeg drugog pojedinačnog dobavljača. Trenutni asortiman obuhvaća 1.200 ventila, 350 vodilica ventila, 30 sjedišta ventila, 280 bregastih osovina, te drugih dijelova koji pokrivaju 7.400 različitih motora i preko 27.400 aplikacija. Raspon je dopunjen portfeljem zupčastog remenja koja pokriva više od 14.000 aplikacija.
www.fmmotorparts.eu

GÖETZE
Southfield, SAD
Göetze klipni prstenovi su uz potporu Federal-Mogul iskustva u inženjerstvu OE komponenti postali važan proizvođač za najveći broj svjetski automobilskih marki. Svaki klipni prsten odgovara upravo istu specifikaciju kao i OE. Pružajući pouzdano brtvljenje, prstenovi pomažu u zaštiti okoliša smanjenjem potrošnje ulja, smanjujući trenje i produljenje života motora. Sa 1600 pozicija klipnih prstenova i 370 vrsta košuljica za motor pokrivaju 6000 aplikacija motora. Izradom promjera većeg od 145 mm naročito su poznati za motore specijalnih potreba.
www.federalmogul.com

VICTOR REINZ
Maumee, SAD
Njemački proizvođač rezervnih dijelova brtvljenja za osobna vozila, laka gospodarska i gospodarska vozila, te radne strojeve, nautiku i industriju, nalazi se u sustavu DANA korporacije. Svi Victor Reinz proizvodi zadovoljavaju najstrože standarde OEM kvalitete. Gotovo svi poznati brandovi svjetskih proizvođača opremljeni su profesionalnim Victor Reinz brtvama u području motora i ispušnog sustava. Victor Reinz asortiman čine brtvila motora, garniture brtvila, semerinzi, gumice ventila, vijci, glave motora, brtvene mase i materijal. Bogatom iskustvu, inovacijama, novim tehnologijama, sveprisutnosti u razvoju, doprinijeli su i mnogi certifikati koji iskazuju kvalitetu i garanciju.
www.victorreinz.com

MEC-DIESEL
Candiolo, Italija
MEC-DIESEL S.p.A. je jedan od najbitnijih europskih dobavljača dijelova motora na aftermarket tržištu (IAM). Tvrtka je osnovana u Torinu 1983. kako bi zadovoljila potrebe tržišta za motorima i rezervnim dijelovima za motore brandova IVECO/FIAT/CNH, kako lakih dostavnih vozila, kamiona i autobusa, tako i radnih te poljoprivrednih strojeva za industrijsku primjenu. Dugogodišnjim razvojem, proizvodni asortiman proširen je na vozila svih vodećih proizvođača komercijalnih vozila (Mercedes-Benz, MAN, Scania, Volvo i Renault).  Trenutno nude preko 15000 pozicija za  u segmentu motorne grupe.
www.mecdiesel.it

GLYCO
Southfield, SAD
Glyco ima proizvodni raspon sa više od 2.500 kliznih ležajeva, uključujući glavne, aksijalne, leteće i čahure klipnjača. Podržava više od 10.000 različitih aplikacija motora. Glyco u OE opremi godišnje na globalnoj razini sudjeluje u preko 10 milijuna motora – od malih električnih do motora za komercijalna vozila. Širina ponude  i OE kvaliteta daju prednost aftermarket korisnicima u odnosu na druge proizvođače.
www.federalmogulmp.com

ELRING
Dettingen, Njemačka
Kao idealan dobavljač za profesionalni popravak motor, Elring može pružiti sveobuhvatan raspon brtvenih setova, brtvila, servisnih dijelova i brtvljenje spojeva koji odgovaraju svim zahtjevima tržišta, uz najviši standard kvalitete koji se očekuje od globalnog proizvođača OE dijelova – ElringKlinger AG. Elring razvija i proizvodi komponente za motore, mjenjače i ispušne sustave za veliku većinu proizvođača motora.
www.elring.de

KOLBENSCHMIDT
Neckarsulm, Njemačka
Tvrtka KS Kolbenschmidt iz Njemačke isporučuje više od 75.000 komponenti za više od 2000 različitih motora. Svi proizvodi u plavim KS kutijama zadovoljavaju visoke standarde kvalitete, efikasnosti i zaštite okoliše. U asortimanu KS važno je nabrojati klipove, cilindre, karike, klizne ležajeve, bregaste osovine, podizače ventila, ventile i vodilice, klackalice, predkomore, pumpe vode, pumpe ulja, glave motora i klipnjače.
https://www.rheinmetall-automotive.com

NÜRAL
Southfield, SAD
Zahvaljujući godinama rada na tehnologijama klipova motora, nagrađivani Nüral brand je postigao da motori uz manju potrošnju goriva postižu više snage. Nüral klipovi podržavaju učinkovitost motora optimizacijom performansi u izazovnom okruženju komore za izgaranje. Stručnost u inženjeringu originalnih (OE) komponenti Nüral izravno koristi za svoje aftermarket korisnike. Sa rasponom od 1500 referenci pokrivaju oko 4500 motora, od automobilskih, preko teretnih do brodskih.
http://www.federalmogulmp.com

PAYEN
Southfield, SAD
Payen, brand Federal Mogul grupe, nudi širok asortiman semeringa, brtvi glave motora te vijaka za glavu motora. S preko 15.000 proizvoda, Payen nudi rješenje za gotovo sva laka komercijalna i teretna vozila.
http://www.federalmogulmp.com