JOST / ROCKINGER
Neu-Isenburg, Njemačka
Tvrtka JOST osnovana je 1952. godine i vodeći je proizvođač prve ugradnje sedla i svih dijelova sedla za teretna vozila. S Od 2001. u sastavu JOST grupe je i ROCKINGER, tvrtka koja je igrala najvažniju ulogu u tehnološkom razvoju sustava kuke i sedla i predstavlja najvišu razinu kvalitete u ovom segmentu. Svojom globalnom distributivnom mrežom i proizvodnim pogonima u trinaest zemalja JOST ima direktan pristup svim velikim proizvođačima teretnih vozila i prikolica, kao i najrelevantnijim krajnjim korisnicima. Vrhunsku kvalitetu osiguravaju certifikati kvalitete ISO 9001:2008, SO TS 16949:2009, OHSAS 18001:2007.
www.jost-world.com

RINGFEDER
Krefeld, Njemačka
Ringfeder je njemački proizvođač kuka za prvu ugradnju kod teretnih vozila. Iako nisu jedini proizvođač, Ringfeder je zbog beskompromisne kvalitete postao generičko ime za sustav vučne kuke. Ringfeder je dio švedske VBG grupe.
www.ringfeder.de

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač i distributer dijelova za komercijalna vozila i prikolice sa preko 100 godina iskustva na svjetskom tržištu. Proizvodni asortiman sa više od 30.000 pozicija u 14 grupa proizvoda praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Svi su proizvodi proizvedeni, testirani i akreditirani prema ISO9001/2008 sustavu kontrole kvalitete.
www.ucukltd.com

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com