TEXTAR
Leverkusen, Njemačka
Textar je premium brand grupacije TMD Friction i najveći je europski proizvođač prisutan za u prvoj ugradnji te u svojoj tradiciji staroj preko 100 godina pruža kompletan asortiman dijelova frikcije za osobna, dostavna i teretna vozila. U segmentu komercijalnih vozila, 70% vozila s bubnjevima i 50% vozila sa disk kočnicama  isporučena su sa Textar frikcijskim proizvodima.
www.textar.com

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač i distributer dijelova za komercijalna vozila i prikolice sa preko 100 godina iskustva na svjetskom tržištu. Proizvodni asortiman sa više od 30.000 pozicija u 14 grupa proizvoda praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Svi su proizvodi proizvedeni, testirani i akreditirani prema ISO9001/2008 sustavu kontrole kvalitete.
www.ucukltd.com

FERODO
Chapel-en-le-Frith, Velika Britanija
Ferodo, dio Federal Mogul grupe, je jedan od globalnih lidera u segmentu kočionih sistema, sa 100-godišnjim iskustvom tehnoloških inovacija i vodeći OE dobavljač najvećih svjetskih proizvođača komercijalnih vozila. Od 2015., kada su u proizvodni program uveli kočione bubnjeve, u ponudi imaju baš sve dijelove kočionog sistema za teretna vozila. Posvećenost istraživanju i razvoju, poseban naglasak na kvalitetu proizvodnje i temeljito testiranje jamče sigurnost i pouzdanost svih Ferodo proizvoda.
www.ferodo.com

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com

MEI BRAKES
Sheffield, Velika Britanija
MEI opskrbljuje originalne proizvođače vozila iz cijelog svijeta, uključujući ArvinMeritor, Knorr-Bremse, Kamaz i Tata Motors. Sve tvornice posjeduju TÜV certifikat za QS9001, TS16949 – za dizajn, razvoj i proizvodnju, te ISO14001 za poštivanje okoliša. MEI proizvodi više od 900 različitih proizvoda za programe širom svijeta. Svaka tvornica ima sveobuhvatan laboratorij za obavljanje kemijskih i fizikalnih ispitivanja u svrhu provjere i održavanja kvalitete svojih proizvoda u svim fazama proizvodnje. Postoje opsežne laboratorijske analize za obavljanje izdržljivosti, životni ciklus i ostali testovi za međunarodne i posebne zahtjeve kupaca.
www.meibrakes.com

TECHNOBRAKE
Torino, Italija
Emmerre više od 30 godina proizvodi i distribuira zamjenske rezervne dijelove za teretna vozila i  prikolice koji se mogu primijeniti na sve velike proizvođače teretnih vozila. Tvrtka posluje u Italiji i inozemstvu te je specijalizirana za razne linije proizvoda: kočione sisteme, upravljanje i ovjes, rashladne sisteme i sisteme podizanja kabine. U segmentu kočionih sistema distribuiraju i svoju robnu marku TECHNOBRAKE s kojom pokrivaju više od 250 modela diskova, disk pločica, indikatora istrošenosti, kočionih čeljusti, glavčina, kočionih obloga i kitova za popravak kočnica. Emmerre je nakon dugog rada i ulaganja 2009. godine ishodio europsku homologaciju za disk pločice ECE R90 E3 (za cca. 80 modela pločica), dok je 2012. dobio i homologaciju ECE R90 E1 za najprodavanije modele pločica koje su sinonim kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti.
www.emmerre.eu

TRW
Livonia, SAD
TRW je globalni lider u sustavima sigurnosti svih vrsta vozila. TRW proizvodi kočione sustave, sustave ovjesa i upravljanja, dijelove za komercijalna vozila, servisne alate. Korporacija razvija, proizvodi i distribuira skoro sve što doprinosi sigurnosti putnika u vozilima širom cijelog svijeta. Tvrtka TRW zapošljava oko 60.000 ljudi na oko 200 lokacija u 26 zemalja. Opskrbljuje 40 svjetskih proizvođača vozila u prvoj ugradnji (OE) za više od 250 modela vozila.
www.zf.com