KNORR-BREMSE
München, Njemačka
Knorr-Bremse Group sa sjedištem u Münchenu, vodeći je svjetski proizvođač sistema za kočenje za željeznička i komercijalna vozila i proizvodima opskrbljuje sve vodeće svjetske proizvođače komercijalnih vozila. Knorr-Bremse koncern je već 110 godina lider u istraživanju i razvoju najnaprednijih tehnologija kočionih sistema, zahvaljujući predanom radu svih svojih 24000 zaposlenika. Knorr Bremse je je u segmentu komercijalnih vozila prisutan u 20 zemalja, s prometom od 2,5 milijarde € u 2016. godini.
www.knorr-bremse.com

KONGSBERG AUTOMOTIVE
Kongsberg, Norveška
S prometom od milijardu eura i 10.000 zaposlenika u 20 zemalja, Kongsberg Automotive je uistinu globalni dobavljač. Tvrtka ima sjedište u Kongsbergu, Norveška i 33 proizvodna pogona diljem svijeta. KONGSBERG razvija i proizvodi sveobuhvatni portfelj Man-to-Machine sustava sučelja za gospodarska vozila, uključujući i cilindre spojke, selektore brzina, kočione pedale, sustave mjenjača, spojke, specijalna crijeva, cijevi i armature.
www.kongsbergautomotive.com

WABCO
Bruxelles, Belgija
WABCO je vodeći globalni dobavljač tehnologija i sustava upravljanja sigurnosti i učinkovitosti gospodarskih vozila. Već više od 140 godina, WABCO je pionir u najnovijim dostignućima na područjima elektronike, mehanike i mehatroničke tehnologije za kočione sustave, stabilnost i sustava automatizacije prijenosa koje dobavlja vodećim svjetskim proizvođačima kamiona, autobusa i ostalih komercijalnih vozila. Uspjeh u ovim područjima pokazuje i ostvarenih 2,8 milijarde eura u 2016. godini, te 13000 zaposlenika u 40 zemalja, od kojih je 2000 inženjera.
www.wabco-auto.com