WAECO
Solna, Švedska
Od 1974., kada su proizveli prvi mobilni frižider, ime WAECO veže se uz strast za inovacijama i pomicanjem granica mobilnosti. Danas je WAECO jedan od svjetskih lidera u segmentu klimatizacije, sa više od 40 godina iskustva u partnerstvu s automobilskom industrijom. Kao posljedica te suradnje, svaki, pa i najmanji proizvod dizajniran je kako bi pružio više mobilnosti, više zabave i udobnosti na cesti.
www.airconservice.eu

SANDEN
Isesaki, Japan
Sanden je japanska kompanija koja postoji od 1971. godine te započinje razvoj kompresora i izmjenjivača topline uslijed naglog povećanja vozila s klima uređajem. Kako su od početka svojeg djelovanja uvidjeli veliki potencijal u vozilima s klima uređajem, Sanden je razvio strukturu razvoja, proizvodnje i distribucije podijeljenu na 4 svjetske regije (Azija, Europa, Amerika i Japan) – rezultat je tržišni udio od 25% u segmentu kompresora klime za vozila. Svi Sanden proizvodi su razvijeni, dizajnirani i proizvedeni s naglaskom na zaštitu okoliša – Sanden u razvoju proizvoda uvijek teži energetskoj učinkovitosti i udobnosti, kako bi proizveo sisteme koji su prijateljski za ljude i okoliš.
www.sanden-europe.fr

NRF
Mill, Nizozemska
Tvrtka NRF postoji od 1927. godine i od tada je postala vodeći proizvođač dijelova rashladnih sistema i klimatizacije za automobilski i industrijski sektor, kao i za sektor brodogradnje. NRF je poznat po proizvodnji hladnjaka visoke kvalitete, ali također proizvodi i širok spektar proizvoda za sustave hlađenje motora i klimatizacije. Trenutno proizvode više od 8000 različitih proizvoda, i u posljednje su četiri godine udvostručili proizvodnju u aftermarket segmentu.
www.nrf.eu

MAHLE
Stuttgart, Njemačka
Behr Hella Service postaje MAHLE. MAHLE je vaš novi snažan partner i stručnjak za sve u vezi s klimatizacijom i hlađenjem – od osobnih automobila, gospodarskih vozila, transportera, građevinskih i poljoprivrednih strojeva, motora s unutarnjim izgaranjem te hibridnih i električnih pogona.
www.mahle.com

FRIMATEC
Wendelstein, Njemačka
FRIMATEC Automotive GmbH  je vodeći proizvođač vodenih pumpi, spona i V-spona za aftermarket segment. Frimatec ima proizvodnju u Wendelsteinu, Njemačka, gdje se svi dijelovi proizvodeu skladu sa standardima kvalitete upravljanja ISO 9001:2008. Dugogodišnje iskustvo i visoki standardi kvalitete osiguravaju visoku i stalnu ‘Made in Germany’ kvalitetu proizvoda.
www.frimatec.de

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com