ATAS
Codisotto di Luzzara, Italija
Tvrtka Atas utemeljena je 1965. godine i iza nje stoji veliko iskustvo u proizvodnji i distribuciji širokog spektra specijaliziranih proizvoda za čišćenje kako za kućnu uporabu, tako i za profesionalce. Kvaliteta Atas proizvoda proizlazi iz velikog truda koji se ulaže u istraživanje i razvoj. Upravo je to omogućilo korištenje ekološki prihvatljivih supstanci u svim Atas proizvodima. Atas, sinonim za izvrsnost u automobilskom svijetu proizveden u Italiji, već je dosegao toliki raspon proizvoda da može zadovoljiti sve potrebe u području njege i održavanja automobila, kao i bilo koji zahtjev vezan uz kvalitetu proizvoda.
www.atassrl.it

SONAX
Neuburg, Njemačka
Sonax je tržišni lider u segmentu autokozmetike u Njemačkoj, i jedan od vodećih globalnih proizvođača. Brand je prisutan na tržištu 100 zemalja. Više od 60 godina Sonax u tvornici u njemačkom Neuburg an der Donau razvija i proizvodi vrhunsku autokozmetiku za najviše zahtjeve kupaca.
www.sonax.com

LOCTITE
Düsseldorf, Njemačka
Henkelov brand Loctite provjeren je izbor za visokoučinkovita rješenja za lijepljenje, brtvljenje i premazivanje površina. Svoje početke ovaj brand zabilježio je u podrumskom laboratoriju koledža Trinity doktora Vernona Krieblea u gradu Hartfordu u Connecticutu 1953. koji je razvio sustav usporavanja stvrdnjavanja za jedinstvenu smolu za lijepljenje, koja se stvrdnjava zahvaljujući nedostatku zraka – anaerobno brtvilo. 1960-ih godina pod Loctite brandom stvoreni su cijanoakrilati – CA ili ‘Superljepilo’, vrlo brza jednokomponentna industrijska ljepila koja se stvrdnjavanju na sobnoj temperaturi. Slijedio je razvoj silikonskih, epoksidnih i akrilnih proizvoda, te razvoj novih generacija Loctite anaerobnih i cijanoakrilatnih tehnologija i proizvoda. Od svog osnutka, koji se temeljio na proizvodu koji je riješio ‘nerješiv’ problem, Loctite uspjeh gradi na inovacijama.
www.loctite.hr

ADK CHEMIE
Grünwald, Njemačka
Tehnološki usavršeni i međunarodno certificirani proizvodi sa potpisom prekaljenih stručnjaka pridošlih iz najvećih njemačkih kemijskih kompanija najveća su snaga tvrtke ADK Chemie koju im nitko ne može osporiti. Ekološki pristup okolišu, profesionalnost i tehnička osposobljenost, kao i razvijena logistika, ne predstavljaju cilj već svakodnevnicu ove njemačke tvrtke koja vam nudi ne samo najbolje cijene već i vrhunsku kvalitetu osiguranu ISO 9001 i ISO 14001 certifikatima.
www.ciak-auto.hr