UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač i distributer dijelova za komercijalna vozila i prikolice sa preko 100 godina iskustva na svjetskom tržištu. Proizvodni asortiman sa više od 30.000 pozicija u 14 grupa proizvoda praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Svi su proizvodi proizvedeni, testirani i akreditirani prema ISO9001/2008 sustavu kontrole kvalitete.
www.ucukltd.com

COS.PEL
Mondovi, Italija
Tvrtka COS.PEL je više od 25 godina specijalizirana za izradu dijelova karoserije teretnih vozila. Proizvodnju u njihovim postrojenjima vodi visokokvalificirano tehničko osoblje uz pomoć preša i robota posljednje generacije, kako bi se garantirala maksimalna kvaliteta i završna obrada. Uporaba sirovina koje se mogu reciklirati i alternativnih izvora energije čine COS.PEL ekološki osjetljivom tvrtkom. Raspoloživo je više od 5.000 proizvoda koji u potpunosti mogu zamijeniti originale. Asortiman dijelova za sve europske proizvođače stalno se ažurira. COS.PEL posjeduje certifikate ISO 9001:2008 i TS16949.
www.cospel.it

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com