BEHR HELLA
Schwäbisch Hall, Njemačka
Behr Hella Service je joint venture tvrtki Hella i Behr, osnovana 2005. godine s ciljem zajedničke opskrbe tržišta rezervnih dijelova sustavima i proizvodima za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju u vozilima. Zahvaljujući vodećim pozicijama koje ove dvije tvrtke u svojim segmentima imaju na tržištu, Behr Hella Service je jedan od vodećih proizvođača na području rashladnih sustava i dijelova za hlađenje motora, zahvaljujući idealnoj kombinaciji proizvodnog programa i ekspertize: Hella pruža pristunost na svim tržištima putem svoje globalne organizacijske mreže, a Behr know-how proizvoda u poljima klimatizacije i hlađenja. Behr Hella Service trenutno opskrbljuje globalno tržište s više od 7500 pozicija u više od 20 grupa proizvoda.
www.behrhellaservice.com

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com

SACHS
Friedrichshafen, Germany
SACHS spojke za teretna vozila proizvedene su od visokokvalitetnih materijala, što ih čini iznimno izdržljivima, te su proizvedene prema specifikacijama proizvođača vozila. Karakteriziraju ih idealan prijenos snage s motora na cestu, pa brojka od preko 170 milijuna prodanih spojki samo demonstrira dugogodišnje iskustvo i visoku razinu kvalitete. S 39 tvornica u 19 zemalja, Sachs je jedan od vodećih globalnih proizvođača opreme i dijelova za komercijalna vozila, s posebnim naglaskom na segmente spojki i amortizera.
www.zf.com

SKF
Göteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvođač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine. Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje. Uspjeh SKF-a bazira se na znanju, ljudima i njihovoj privrženosti ciljevima kompanije. Fokus njihovog trenutnog tehnološkog razvoja je na smanjenju utjecaja proizvoda na okoliš, kako u proizvodnji tako i tijekom korištenja u vozilu.
www.skf.com

BORGWARNER THERMAL SYSTEMS
Auburn Hills, SAD
BorgWarner Thermal Systems proizvodi inovativne proizvode u segmentu kontrole temperature motora, omogućavajući korisnicima manju potrošnju goriva i veću udobnost. Proizvodna gama obuhvaća pametne komponente i sisteme koji optimiziraju energetsku učinkovitost kroz direktnu i indirektnu kontrolu radne temperature motora.
www.borgwarner.com

WAHLER
Esslingen, Njemačka
Ime Wahler svjetski je sinonim za vrhunsku kvalitetu termostatskih sklopova i ostalih komponenata neophodnih za postizanje optimalne temperature i upravljanje ispušnim plinovima, što znači da baš svaki Wahler zamjenski dio ima istovjetnu funkciju rok trajanja kao i odgovarajući proizvod prve ugradnje.  Osnovan 1902. godine, Wahler je danas dio BorgWarner grupacije.
www.wahler.de

FRIMATEC
Wendelstein, Njemačka
FRIMATEC Automotive GmbH  je vodeći proizvođač vodenih pumpi, spona i V-spona za aftermarket segment. Frimatec ima proizvodnju u Wendelsteinu, Njemačka, gdje se svi dijelovi proizvodeu skladu sa standardima kvalitete upravljanja ISO 9001:2008. Dugogodišnje iskustvo i visoki standardi kvalitete osiguravaju visoku i stalnu ‘Made in Germany’ kvalitetu proizvoda.
www.frimatec.de