MAHLE
Stuttgart, Njemačka
Behr Hella Service postaje MAHLE. MAHLE je vaš novi snažan partner i stručnjak za sve u vezi s klimatizacijom i hlađenjem – od osobnih automobila, gospodarskih vozila, transportera, građevinskih i poljoprivrednih strojeva, motora s unutarnjim izgaranjem te hibridnih i električnih pogona.
www.mahle.com

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com

SKF
Göteborg, Švedska
SKF je najveći i najpouzdaniji svjetski proizvođač ležajeva od svojeg osnutka 1907. godine. Kombinacijom praktičnog iskustva na preko četrdeset industrijskih područja, kao ležajima i ležajnim jedinicama, brtvama, mehatronici, servisnim uslugama i sustavima za podmazivanje. Uspjeh SKF-a bazira se na znanju, ljudima i njihovoj privrženosti ciljevima kompanije. Fokus njihovog trenutnog tehnološkog razvoja je na smanjenju utjecaja proizvoda na okoliš, kako u proizvodnji tako i tijekom korištenja u vozilu.
www.skf.com

BORGWARNER THERMAL SYSTEMS
Auburn Hills, SAD
BorgWarner Thermal Systems proizvodi inovativne proizvode u segmentu kontrole temperature motora, omogućavajući korisnicima manju potrošnju goriva i veću udobnost. Proizvodna gama obuhvaća pametne komponente i sisteme koji optimiziraju energetsku učinkovitost kroz direktnu i indirektnu kontrolu radne temperature motora.
www.borgwarner.com

WAHLER
Esslingen, Njemačka
Ime Wahler svjetski je sinonim za vrhunsku kvalitetu termostatskih sklopova i ostalih komponenata neophodnih za postizanje optimalne temperature i upravljanje ispušnim plinovima, što znači da baš svaki Wahler zamjenski dio ima istovjetnu funkciju rok trajanja kao i odgovarajući proizvod prve ugradnje.  Osnovan 1902. godine, Wahler je danas dio BorgWarner grupacije.
www.wahler.de

FRIMATEC
Wendelstein, Njemačka
FRIMATEC Automotive GmbH  je vodeći proizvođač vodenih pumpi, spona i V-spona za aftermarket segment. Frimatec ima proizvodnju u Wendelsteinu, Njemačka, gdje se svi dijelovi proizvodeu skladu sa standardima kvalitete upravljanja ISO 9001:2008. Dugogodišnje iskustvo i visoki standardi kvalitete osiguravaju visoku i stalnu ‘Made in Germany’ kvalitetu proizvoda.
www.frimatec.de