GATES
Denver, SAD
GATES Corporation je vodeći svjetski proizvođač pogonskog remenja s 40%-tnim tržišnim udjelom.  Od svojeg osnutka 1911. su lider u proizvodnji, razvoju i tehničkim inovacijama na području pogonskog remenja, u potpunosti posvećeni razvoju sigurnih i naprednih proizvoda i sistema. Središte tvrtke je u Denveru u SAD-u, a njihovih više od 14000 zaposlenika nalazi se u proizvodnim i razvojnim centrima na 106 lokacija u 30 zemalja. Razina kvalitete proizvoda i proizvodnog standarda garantirana je ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 1400/2002.
www.gates.com

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač i distributer dijelova za komercijalna vozila i prikolice sa preko 100 godina iskustva na svjetskom tržištu. Proizvodni asortiman sa više od 30.000 pozicija u 14 grupa proizvoda praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Svi su proizvodi proizvedeni, testirani i akreditirani prema ISO9001/2008 sustavu kontrole kvalitete.
www.ucukltd.com

LEMFÖRDER
Bremen, Njemačka
LEMFÖRDER je dio ZF grupacije, kao i brand SACHS. Diljem svijeta, proizvođači približno 50 marki vozila koriste njihove sustave upravljača i komponente šasije kao prvu ugradnju, jer pored visoke razine kvalitete i dugog vijeka trajanja, proizvodi nude maksimalnu količinu udobnosti i dinamičnosti. Lemförder je također i prvi izbor za aftermarket. Dijelovi ovjesa i gumi-metal asortiman broji više od 6600 različitih pozicija, te pokriva skoro sva osobna i komercijalna vozila. Svi proizvodi su vrhunske kvalitete i zadovoljavaju sve europske i međunarodne standarde za aftermarket (ISO/TS 16949, ISO 14001, ISO 9001).
www.zf.com

FEBI BILSTEIN
Ennepetal, Njemačka
FEBI BILSTEIN je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih dijelova. Više od 160 godina FEBI održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. U proizvodnom programu imaju više od 30000 rezervnih dijelova dostupnih u više od 140 zemalja, a obzirom da se računa svaka sekunda, u njihovom logističkom centru u Ennepetalu u Njemačkoj u svakom trenutku ima više od 100 milijuna dijelova spremnih za isporuke u zemlji i inozemstvu.
www.febi.com

CEI
Bologna, Italija
Osnovana 1969., C.E.I. Costruzione Emiliana Ingranaggi S.p.A smještena je u Anzola dell’ Emilia u predgrađu Bologne, regiji Emilia Romagna koja je simbol strojarske tradicije ‘Made in Italy’. Nakon početka proizvodnje, baziranog isključivo na zupčanicima za mjenjače i diferencijale, CEI je proširio proizvodni program grupom dijelova vezanih za upravljanje, kočenje, ovjes i pogon.
www.cei.it

LE.MA.
Bologna, Italija
LE.MA. je od 1969. lider u proizvodnji i distribuciji rezervnih dijelova od gume-metala i brtvi visoke kvalitete za najveće brandove teretnog programa i autobusa – najviše kvalitete i brzine isporuke u cijelom svijetu (često u roku 24 sata).  Široki asortiman su posljednjih godina dodatno obogatili rezervnim dijelovima za prikolice i poluprikolice (BPW, Ror-Meritor, Saf, Viberti, Acerbi) i na taj način postali značajni dobavljač na aftermarket tržištu rezervnih dijelova za teretna vozila. Njihova kvaliteta i pouzdanost prepoznata je i od tvrtke Corteco, vodećeg proizvođača u segmentu uljnih brtvi, čiji su specijalizirani distributer za teretni program.
www.lema-parts.it

EMMERRE
Torino, Italija
Emmerre više od 30 godina proizvodi i distribuira zamjenske rezervne dijelove za teretna vozila i  prikolice koji se mogu primijeniti na sve velike proizvođače teretnih vozila. Tvrtka posluje u Italiji i inozemstvu te je specijalizirana za razne linije proizvoda: kočione sisteme, upravljanje i ovjes, rashladne sisteme i sisteme podizanja kabine. U segmentu kočionih sistema distribuiraju i svoju robnu marku TECHNOBRAKE s kojom pokrivaju više od 250 modela diskova, disk pločica, indikatora istrošenosti, kočionih čeljusti, glavčina, kočionih obloga i kitova za popravak kočnica. Emmerre je nakon dugog rada i ulaganja 2009. godine ishodio europsku homologaciju za disk pločice ECE R90 E3 (za cca. 80 modela pločica), dok je 2012. dobio i homologaciju ECE R90 E1 za najprodavanije modele pločica koje su sinonim kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti.
www.emmerre.eu

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com