LASSA
Kocaeli, Turska
Lassa gume proizvodi kompanija BRISA Bridgestone Sabanci Tyre Manufacturing and Trading Inc. osnovana 1978. godine koja predstavlja partnerstvo između grupacije Sabanci Holding, vodećeg industrijskog konglomerata u Turskoj i korporacije Bridgestone iz Japana, najvećeg proizvođača guma na svijetu. Brisa ima jedno od najvećih proizvodnih postrojenja u Europi koje se prostire na 361.000 m2 pod jednim krovom i u kome se pored Lassa guma proizvode i Bridgestone gume. S trenutnim kapacitetom proizvodnje od 11 milijuna guma, BRISA je sedmi najveći europski proizvođač guma, a Lassa globalni brand prisutan u 60 zemalja.
www.lassa.hr

BRIDGESTONE
Tokyo, Japan
Bridgestone korporacija i njene tvrtke kćeri zapošljavaju više od 140000 ljudi diljem svijeta, na 178 proizvodnih lokacija u više od 150 zemalja. Svako peto vozilo na svijetu vozi se na Bridgestone gumama. Misija društva sažeta je u izrazu ‘ služiti društvu vrhunskom kvalitetom’ kojim se kompanija vodi od osnutka 1931. godine. U segmentu komercijalnih vozila, Bridgestone je lider u aftermarket segmentu i vodeći dobavljač proizvođača vozila (Mercedes, Renault, Volvo, Scania, MAN, DAF, Iveco i dr.).
www.bridgestone.com

SPEEDLINE TRUCK
Härkingen, Švicarska
Speedline Truck je dio Ronal grupe, švicarskog proizvođača aluminijskih naplataka. Sa preko 20 milijuna naplataka godišnje, Ronal je jedan od vodećih svjetskih proizvođača. Speedline Truck već 20 godina proizvodi najnaprednije aluminijske naplatke za komercijalna vozila i postavlja standarde u klasi (kako u omjeru mase i nosivosti – gdje jedini nudi aluminijski naplatak mase 22.3kg i nosivosti 5000kg, tako i u vizualnom dijelu, jer jedini nudi dizajnerke naplatke za komercijalna vozila). Cijela proizvodna gama certificirana je od strane njemačkog TÜV-a.
www.speedline-truck.com

MAGGI GROUP
Olginate, Italija
Maggi Group Spa, utemeljen 1925, globalno je poznat proizvođač lanaca za snijeg za sve vrste vozila. Maggi grupa ima 6 proizvodnih pogona specijaliziranih za proizvodnju lanaca za snijeg, industrijskih lanaca i opreme. Maggi TRAK LTS je jedini patentirani lanac za snijeg sa prednjim spajanjem za komercijalna vozila opremljena čeličnim naplacima.
www.maggigroup.com