HENGST
Münster, Njemačka
HENGST SE & Co. KG je primarno proizvođač filtera i sustava podmazivanja za OE i OEM segment još od 1961., koji i u aftermarketu nudi više od 2500 proizvoda za sve svjetske marke vozila. Više od 50 godina iskustva u razvoju i proizvodnji za OE su direktan benefit za krajnjeg kupca, budući da su svi Hengst aftermarket proizvodi apsolutno identični dijelovima koji se isporučuju proizvođačima automobila za tvorničku ugradnju.
www.hengst.com

UFI
Nogarole Rocca, Italija
UFI Filters je talijanski proizvođač filtera premium kvalitete, sa stalno rastućim prisustvom u tvorničkoj ugradnji prilikom proizvodnje novih vozila. Činjenica da usko surađuju s proizvođačima automobila prilikom dizajna i proizvodnje filtera garantira izuzetno visoku razinu kvalitete kao i pristup ekskluzivnim, patentiranim sustavima filtracije nedostupnim ostalim konkurentima. Uz više od 50 proizvođača vozila koji tvornički ugrađuju UFI Filters, možemo naglasiti da su prisutni i kod F1 motora. Razina kvalitete proizvoda i standarda proizvodnje je garantirana ISO i BER certifikatima: ISO 9001, ISO/TS 16949, ISO 14001, BER 14001/2004.
www.ufi.it

BOSCH
Stuttgart, Njemačka
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač autodijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što su filteri i metlice brisača) pa sve do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unaprjeđuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.
www.bosch.com

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com

MFILTER
Širvintų r., Litva
MFilter je litvanski proizvođač filtera. Od svojih početaka 1997 godine MFilter koristi najmoderniju tehnologiju, te najkvalitetnije sirovine za proizvodnju što im je donijelo certifikat ISO/TS 16949 kao najbolji dokaz o kvaliteti. MFilter izvozi svoje proizvode u više od 45 zemalja Europe, Azije i Afrike. Sestrinska tvrtka CIAK Auto je ekskluzivni distributer MFilter proizvoda na hrvatskom  tržištu..
www.mfilter.lt