CIAK STARTER
Zagreb, Hrvatska
Tvrtka C.I.A.K. inovativni je lider u ponudi akumulatora već 20 godina. Predvodnici smo uvođenja akumulatora na tržište koji ne zahtijevaju nikakvo naknadno dodatno održavanje nakon ugradnje na vaše vozilo. Tada pionir ove tehnologije, danas je to dio standardne ponude većine ozbiljnih proizvođača akumulatora. Već tada je tvrtka C.I.A.K. svojim vizionarskim pogledom u budućnost svakom korisniku dovela inovativnu tehnologiju u njihova vozila s savršenim omjerom uloženog i dobivenog. CIAK Starter u svim modelima akumulatora za osobni program vozila u potpunosti je proizveden s tehnologijom koja ne zahtijeva nikakvo održavanje nakon ugradnje u vozilo (maintenance-free). Neovisno o tome radi li se o automobilima, kamionima, autobusima, brodovima ili motociklima, svaki peti prodani akumulator u Hrvatskoj je CIAK Starter.
www.ciak-starter.hr

VARTA
VARTA je dio ekskluzivnog portfelja trgovačke marke Johnson Controls. I to s dobrim razlogom: VARTA predstavlja najvišu kvalitetu, inovativnu tehnologiju i dugogodišnje iskustvo. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Osim toga, VARTA je vodeća svjetska marka u proizvodnji akumulatora, čiji se proizvodi ističu kvalitetom, uporabom suvremene tehnologije te održivim odnosom prema resursima.
www.varta-automotive.com

BOSCH
Stuttgart, Njemačka
Tvrtka Bosch je najveći svjetski dobavljač auto dijelova sa izrazito širokom ponudom dijelova od osnovnih (kao što su filteri i metlice brisača) pa sve do najsofisticiranijih. Sa više od 100 godina postojanja, tvrtka Bosch je drugi najveći privatni poslodavac na svijetu sa više od 800.000 zaposlenih na svim kontinentima. U tvrtki Bosch nove su ideje uspješna tradicija. Svakoga dana diljem svijeta na tisuće suradnika tvrtke Bosch razvija nove proizvode te sustavno unapređuje i unosi inovacije u one već razvijene. Plodovi tog kolektivnog truda vidljivi su u preko 4.500 prijavljenih patenata samo tijekom 2014.
www.bosch.com

VALEO
Pariz, Francuska
Valeo je nezavisna industrijska skupina u potpunosti usmjerena na projektiranje, proizvodnju i prodaju komponenti, integriranih sustava i modula za automobile i kamione. Valeo je vodeći proizvođač automobilske opreme, koji opskrbljuje sve veće globalne proizvođače automobila, ali istovremeno i tehnološka kompanija, koja osmišljava i predstavlja inovativne proizvode i sisteme koji utječu na smanjenje emisija CO2 u atmosferu, i razvija sustave za intuitivniju vožnju. U 2016. Valeo je generirao 16,5 milijardi € prometa i investirao 11% prometa OE dijelovima u istraživanje i razvoj. Valeo čini 155 proizvodnih pogona, 20 istraživačkih centara, 38 razvojnih centara i na globalnoj razini zapošljava 92000 zaposlenika u 32 države, Također su i vodeći proizvođač svjetlosne opreme, spojki i senzora.
www.valeo.com

PRESTOLITE
Plymouth, SAD
Prestolite Electric je svjetski proizvođač i dobavljač generatora, elektropokretača, ostale električne opreme i usluga u prijevozu industrijske i vojne industrije. Tvrtka je nastala kroz kombinaciju većeg broja poduzeća čija proizvodnja datira iz ranih 1900-ih. Kombinacija tima stručnjaka inženjera u suradnji sa velikim brojem najvećih sveučilišta u segmentima elektronike,  magnetskih materijala i naprednog testiranja proizvoda dovela je do savršenog inženjeringa i inovativnih proizvoda. Globalna proizvodno i distribucijska mreža pruža svim kupcima optimalno zadovoljavanje potreba za proizvodima pod Prestolite Electric i Leece-Neville imenom.
www.prestolite.com

HELLA
Lippstadt, Njemačka
Hella je svjetski prisutna neovisna tvrtka u obiteljskom vlasništvu s preko 30.000 zaposlenika na 100 lokacija u više od 35 država svijeta. Hella razvija i proizvodi rasvjetu i elektroničke komponente i sustave za automobilsku industriju, a također je jedna od najvećih svjetskih trgovačkih organizacija za automobilske dijelove, pribor i dijagnostiku u Europi. S više od 5.800 ljudi koji rade na istraživanju i razvoju, Hella je jedan od najvažnijih inovatora na tržištu. Hella Group je jedan od 50 najvećih dobavljača u automobilskoj industriji u svijetu, te jedna od 100 najvećih njemačkih proizvodnih tvrtki.
www.hella.com

VIGNAL
Corbas, Francuska
Vignal Lighting Group je na čelu europskog tržišta u segmentu dizajna, razvoja i nabave signalnih sustava rasvjete za komercijalna vozila više od 40 godina. Sadašnja tvrtka nastala je spajanjem tri kompanije: Vignal Systems, ABL Lights i CEA SA, zapošljava 400 zaposlenika i generira godišnji promet od 80 milijuna €. Kao dugogodišnji i vodeći dobavljač Vignal Systems blisko surađuju sa svim europskim proizvođačima kamiona i prikolica te ih opskrbljuju širokom paletom OE sustava i komponenti. S proizvodnim pogonima u Europi, Americi i Aziji te razvojnim centrima u Francuskoj i Švicarskoj, Vignal Systems spreman je odgovoriti na sve potrebe kupaca u najkraćem mogućem roku, s najnaprednijim proizvodima na tržištu.
www.vignal-lighting-group.com

MI3
Zagreb, Hrvatska
Kao dugogodišnji partner lancima benzinskih postaja, trgovačkim centrima i trgovinama autodijelova, CIAK pažljivo prati potrebe tržišta i kroz MI3 marku konstantno proširuje i prilagođava asortiman proizvoda. MI3 predstavlja široku liniju proizvoda dodatnog asortimana za automobile. Asortiman čine metlice brisača, auto žarulje, auto presvlake, auto tepisi, sjedalice, navlake za upravljač, lanci za snijeg, strugači, krpe i spužve za čišćenje, sjenila za stakla, punjači akumulatora, radne lampe, start kablovi, zatezači tereta, svjetiljke, kompresori, usisavači, cerade.
www.ciak.hr