BPW
Wiehl, Njemačka
BPW je vodeći svjetski proizvođač osovina i svih popratnih dijelova za osovine. BPW je gigant u sektoru dijelova za gospodarski program s više od 6300 zaposlenih diljem svijeta, 18 tvornica i 8 razvojnih centara, te prometom većim od 1,2 milijarde eura, koji ostvaruje kroz predstavništva u 30 zemalja.
www.bpw.de

SAF-HOLLAND
Luxembourg, Luxembourg
SAF-HOLLAND je jedan od vodećih svjetskih proizvođačima koji u svojem asortimanu ima cijele osovine kao i sve pojedine dijelove osovina za prikolice, polu-prikolice, traktore, ali i za kamione, autobuse i rekreacijska vozila. SAF-Holland grupu čini 3200 zaposlenika na 28 globalnih lokacija, aktivnih na 6 kontinenata.
www.safholland.com

MERITOR
Troy, SAD
Meritor je vodeći svjetski dobavljač pogonskih i kočionih sustava za teretna vozila i prikolice, s više od 100 godina iskustva u proizvodnji inovativnih sustava koji nude vrhunske performanse, učinkovitost i pouzdanost. Linija proizvoda za aftermarket tržište uključuje kompletna rješenja za pogonske osovine, prednje osovine i kočione sustave, kao i tvornički obnovljene dijelove (posebice kočione čeljusti) koji su odobreni od vodećih europskih proizvođača kamiona.
www.meritor.com

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač i distributer dijelova za komercijalna vozila i prikolice sa preko 100 godina iskustva na svjetskom tržištu. Proizvodni asortiman sa više od 30.000 pozicija u 14 grupa proizvoda praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa. Svi su proizvodi proizvedeni, testirani i akreditirani prema ISO9001/2008 sustavu kontrole kvalitete.
www.ucukltd.com

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com

FEBI BILSTEIN
Ennepetal, Njemačka
FEBI BILSTEIN je jedan od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača rezervnih dijelova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih dijelova. Više od 160 godina FEBI održava kontinuitet, kvalitetu, uslugu, pouzdanost i inovacije. U proizvodnom programu imaju više od 30000 rezervnih dijelova dostupnih u više od 140 zemalja, a obzirom da se računa svaka sekunda, u njihovom logističkom centru u Ennepetalu u Njemačkoj u svakom trenutku ima više od 100 milijuna dijelova spremnih za isporuke u zemlji i inozemstvu.
www.febi.com

LAGO
Fontaniva, Italija
Osnovan 1992., LAGO Accessori izvozi 75% svoje proizvodnje u 40 država, uz konstantan pozitivan trend prihoda i broja tržišta na kojima je prisutan, konsolidirajući svoju poziciju internacionalne marke. Poslovna filozofija Lago Accessori počiva na 4 načela: inovacija, istraživanje i razvoj, ‘Made in Italy’ dizajn i internacionalizacija. Danas je LAGO jedan od vodećih europskih proizvođača rezervnih dijelova i opreme za komercijalna vozila.
www.lagoaccessori.it