CEI
Bologna, Italija
Osnovana 1969., C.E.I. Costruzione Emiliana Ingranaggi S.p.A smještena je u Anzola dell’ Emilia u predgrađu Bologne, regiji Emilia Romagna koja je simbol strojarske tradicije ‘Made in Italy’. Nakon početka proizvodnje, baziranog isključivo na zupčanicima za mjenjače i diferencijale, CEI je proširio proizvodni program grupom dijelova vezanih za upravljanje, kočenje, ovjes i pogon.
www.cei.it

ZF
Friedrichshafen, Njemačka
ZF je globalni lider u segmentu pogonskih sklopova i dijelova ovjesa, kao i segmentu aktivne i pasivne sigurnosti. Tvrtka zapošljava preko 137.000 djelatnika na 230 lokacija u 40 zemalja. 2016. su ostvarili promet od 35,2 milijarde €. ZF godišnje 6% prometa investira u istraživanje i razvoj – i tako dizajniranjem i razvojem inovativnih tehnologija osigurava daljnji rast. ZF je jedan od najvećih svjetskih proizvođača dijelova.
www.zf.com

MERITOR
Troy, SAD
Meritor je vodeći svjetski dobavljač pogonskih i kočionih sustava za teretna vozila i prikolice, s više od 100 godina iskustva u proizvodnji inovativnih sustava koji nude vrhunske performanse, učinkovitost i pouzdanost. Linija proizvoda za aftermarket tržište uključuje kompletna rješenja za pogonske osovine, prednje osovine i kočione sustave, kao i tvornički obnovljene dijelove (posebice kočione čeljusti) koji su odobreni od vodećih europskih proizvođača kamiona.
www.meritor.com