SACHS
Friedrichshafen, Germany
SACHS spojke za teretna vozila proizvedene su od visokokvalitetnih materijala, što ih čini iznimno izdržljivima, te su proizvedene prema specifikacijama proizvođača vozila. Karakteriziraju ih idealan prijenos snage s motora na cestu, pa brojka od preko 170 milijuna prodanih spojki samo demonstrira dugogodišnje iskustvo i visoku razinu kvalitete. S 39 tvornica u 19 zemalja, Sachs je jedan od vodećih globalnih proizvođača opreme i dijelova za komercijalna vozila, s posebnim naglaskom na segmente spojki i amortizera.
www.zf.com

SABO
Bologna, Italija
SABO se ponosi svojom 25 godina dugom tradicijom proizvodnje amortizera za osobna, kombi, gospodarska vozila i autobuse. Kontinuiranim radom i razvojem razvili su tehnologiju koja omogućava amortizerima dugotrajnost i pouzdanost. Kvaliteta Sabo amortizera je certificirana prema UNI EN ISO 9001:2000 zahtjevima. Ovaj certifikat vrijedi za projektiranje i proizvodnju amortizera za industrijska vozila, autobuse i prikolice.
www.sabo.it

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač sa sjedištem u Sheffieldu. Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
www.ucukltd.com

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com

MOLLEBALESTRA
Venaria Reale, Italija
Mollebalestra je od 1949. prisutna na tržištu ovjesa. Talijanski je leader na aftermarket tržištu opruga za dostavna, poljoprivredna vozila i željeznicu. Partner su najvažnijih proizvođača prikolica, osovina i najvećih distributera u aftermarket segmentu. Danas je Mollebalestra vodeći talijanski izvoznik koji svoje proizvode plasira u 39 država diljem svijeta.
www.mollebalestra.it

SCHOMÄCKER
Melle, Njemačka
Schomäcker je renomirani svjetski proizvođač opruga sa sjedištem u njemačkom Melle-u. Sa proizvodnim kapacitetima od preko 3000 vrsta opruga u tvornici koja se prostire na preko 40000 m2, Schomäcker već 135 godina opskrbljuje tržišta više od 50 zemalja proizvodima visoke, njemačke, kvalitete.
www.schomaecker.de

DT Spare Parts
Njemačka
Marka DT Spare Parts iz Njemačke predstavlja kompletan asortiman s oko 40 000 automobilskih dijelova i pribora uz zajamčenu kvalitetu i sveobuhvatnu ponudu usluga. Dosljedna orijentacija prema izvornoj kvaliteti izvorne opreme i stalni daljnji razvoj usluga učinili su marku DT Spare Parts današnjom – vodećom robnom markom u automobilskoj industriji kao alternativom originalnim dijelovima marki proizvođača. Dugoročno povjerenje kupaca u robnu marku nagrađeno je 24-mjesečnim jamstvom.
https://www.dt-spareparts.com/