SACHS
Friedrichshafen, Germany
SACHS spojke za teretna vozila proizvedene su od visokokvalitetnih materijala, što ih čini iznimno izdržljivima, te su proizvedene prema specifikacijama proizvođača vozila. Karakteriziraju ih idealan prijenos snage s motora na cestu, pa brojka od preko 170 milijuna prodanih spojki samo demonstrira dugogodišnje iskustvo i visoku razinu kvalitete. S 39 tvornica u 19 zemalja, Sachs je jedan od vodećih globalnih proizvođača opreme i dijelova za komercijalna vozila, s posebnim naglaskom na segmente spojki i amortizera.
www.zf.com

SABO
Bologna, Italija
SABO se ponosi svojom 25 godina dugom tradicijom proizvodnje amortizera za osobna, kombi, gospodarska vozila i autobuse. Kontinuiranim radom i razvojem razvili su tehnologiju koja omogućava amortizerima dugotrajnost i pouzdanost. Kvaliteta Sabo amortizera je certificirana prema UNI EN ISO 9001:2000 zahtjevima. Ovaj certifikat vrijedi za projektiranje i proizvodnju amortizera za industrijska vozila, autobuse i prikolice.
www.sabo.it

UNIVERSAL COMPONENTS
Sheffield, Velika Britanija
UC je britanski proizvođač sa sjedištem u Sheffieldu. Proizvodni asortiman sa više od 20.000 pozicija praktički pokriva sve najvažnije rezervne dijelove kod svih renomiranih proizvođača osobnih i gospodarskih vozila, kamiona i autobusa.
www.ucukltd.com

SAMPA
Samsun, Turska
Sampa Automotive je jedan od najbrže rastućih proizvođača rezervnih dijelova za teretna vozila, prikolice i autobuse, osnovan 1994. godine. Sa više od 30000 artikala u ponudi koje u najvećoj mjeri proizvode sami u pogonu od 80000 m2 dostigli su prisutnost na tržištu 116 zemalja, sa ukupno 20 tisuća tona plasirane robe. Dugogodišnjim inzistiranjem i ulaganjem u izvrsnost, danas se mogu pohvaliti kvalitetom jednakoj onoj OEM proizvođača. Njihov je cilj postati globalni lider u prodaji rezervnih dijelova do 2025. godine.
www.sampa.com

MOLLEBALESTRA
Venaria Reale, Italija
Mollebalestra je od 1949. prisutna na tržištu ovjesa. Talijanski je leader na aftermarket tržištu opruga za dostavna, poljoprivredna vozila i željeznicu. Partner su najvažnijih proizvođača prikolica, osovina i najvećih distributera u aftermarket segmentu. Danas je Mollebalestra vodeći talijanski izvoznik koji svoje proizvode plasira u 39 država diljem svijeta.
www.mollebalestra.it

SCHOMÄCKER
Melle, Njemačka
Schomäcker je renomirani svjetski proizvođač opruga sa sjedištem u njemačkom Melle-u. Sa proizvodnim kapacitetima od preko 3000 vrsta opruga u tvornici koja se prostire na preko 40000 m2, Schomäcker već 135 godina opskrbljuje tržišta više od 50 zemalja proizvodima visoke, njemačke, kvalitete.
www.schomaecker.de